Tirane, jepet me qera 2+1 Kati 6, 126 m² 1.200 € ( Adresa: Zona e Ambasadës Amerikane, Tiranë)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 Rr. e Elbasanit | Shkolla Baletit
- Siperfaqja m²
- 126 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 6
- Cmimi Euro
- 1200 €
Japim me Qira Apartament Modern 2+1+2 me Post Parkimi pranë Ambasadës Amerikane, Tiranë
Adresa: Zona e Ambasadës Amerikane, Tiranë
Çmimi: 1,200 €/muaj
Ofrohet për qira një apartament ekskluziv me sipërfaqe totale prej 126.5 m², i pozicionuar në katin e 7-të të një godine moderne me 1 ashensor dhe siguri 24/7. Apartamenti ka një organizim të shkëlqyer me 2 dhoma gjumi, 2 tualete (njëri me vaskë hidromasazhi), 1 sallon me kënd gatimi të veçuar, dhe 2 ballkone me pamje fantastike dhe ndriçim natyral gjatë gjithë ditës.
Karakteristikat e apartamentit:
•
Mobilim cilësor dhe arredim me stil të veçantë, përfshirë piktura autentike.
•
Sistem ngrohje chiller për komoditet gjatë gjithë vitit.
•
Post parkimi i përfshirë në çmim dhe administrim i ndërtesës.
•
Siguri maksimale me kamera 24/7.
Apartamenti ndodhet në një nga zonat më të preferuara të Tiranës, me të gjitha facilitetet e nevojshme për një jetesë komode.
Kontakto tani në +355 068 201 9418 për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë!
Cel. : +355 068 201 9418

Ofrohet për qira një apartament ekskluziv me sipërfaqe totale prej 126.5 m², i pozicionuar në katin e 7-të të një godine moderne me 1 ashensor dhe siguri 24/7. Apartamenti ka një organizim të shkëlqyer me 2 dhoma gjumi, 2 tualete (njëri me vaskë hidromasazhi), 1 sallon me kënd gatimi të veçuar, dhe 2 ballkone me pamje fantastike dhe ndriçim natyral gjatë gjithë ditës.
Karakteristikat e apartamentit:
•

•

•

•

Apartamenti ndodhet në një nga zonat më të preferuara të Tiranës, me të gjitha facilitetet e nevojshme për një jetesë komode.

Cel. : +355 068 201 9418
Location information