• Tirane, ofroj vend pune Graphic Designer

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Dizajn / Webdizajn / Grafik
  2. Marketing
Gjuha
  1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
VEGA-Group_cover.jpg

VEGA Group, është një kompani lider në fushën e energjive të rinovueshme në Shqipëri dhe më gjerë.
Të specializuar në sektorin e fotovoltaikës dhe infrastrukturën e karikimit të automjeteve elektrike,
ne po udhëheqim rrugën drejt një të ardhmeje të qëndrueshme dhe të gjelbër.
Në kuadrin e zgjerimit të kompanive të saj, për të ofruar një shërbim sa më profesional,
VEGA Group po kërkon të zgjerojë stafin me një Graphic Designer.

Detyra të Përgjithshme të Rolit:
  • Krijon dhe editon materiale të ndryshme të marketingut si broshura, postera, flyers, billboards, etj.
  • Krijon dhe editon templates dhe postimet për në rrjete të ndryshme sociale.
  • Zhvillimi i grafikave për përdorim në rrjetet sociale dhe në website.
  • Krijimi i elementeve vizuale për reklamat dixhitale dhe print.
  • Editon grafikisht imazhe, video të ndryshme dhe grafika të lëvizshme.
  • Ruajtja dhe zhvillimi i identitetit vizual të brandit për të siguruar një pamje konsistente në të gjitha materialet.
  • Punon për përmirësimin dhe zhvillimin e mëtejshëm të identitetit të markës (brand identity).
  • Dizajnimi i prezantimeve, raportimeve, banners, roll-ups apo materialeve të ndryshme për takime, evente, panaire, etj.
  • Bashkëpunimi me ekipin e marketingut dhe departamentet e tjera, për të kuptuar nevojat, propozuar dhe zhvilluar zgjidhje kreative për fushatat e marketingut.
  • Qëndron i mirëinformuar mbi trendet e praktikat më të mira në dizajn grafik dhe marketing, si dhe i vendos në zbatim ato.
Kriteret dhe kualifikimet:
  • Arsim i lartë, kurse apo trajnime në Dizajn Grafik, Art, apo fusha te ngjashme.
  • Eksperiencë e mëparshme e provuar pune në këtë pozicion.
  • Njohuri shumë të mira të software të dizajnit grafik si Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, InDesign, etj).
  • Përvojë në editimin e videove dhe grafikave të lëvizshme.
  • Aftësi në programe si Premiere Pro, After Effects, Da Vinci, etj.
  • Kreativ, kupton parimet e dizajnit, tipografisë dhe skemave të vendosjes.
  • Njohuri të tendencave, parimeve dhe strategjive të marketingut dixhital.
  • Aftësi shumë të mira të të shprehurit në gjuhën shqipe dhe angleze, të cilat do të reflektohen në materiale të shkruara.
  • Aftësi të mira të menaxhimit të kohës, organizimit dhe menaxhimit te disa projekte njëkohësisht duke përmbushur afatet.
  • Aftësi për të punuar në mënyrë efektive në një ekip dhe për të marrë përgjegjësi individuale dhe për të zgjidhur probleme.
Shënime:
Për të aplikuar për këtë pozicion ju lutem dërgoni CV-në tuaj me foto në adresën: rekrutime@vegagroup.al me subjekt "Graphic Designer" ose aplikoni direkt në linkun: https://vega-group.odoo.com/jobs/graphic-designer-9

Website i VEGA GROUP: vegagroup.al

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.

*Çdo informacion që do të paraqesin kandidatet lidhur me shprehjen e interesit të tyre për sa më sipër, do të trajtohet me një nivel sigurie të standarteve më të larta për ruajtjen dhe përpunimin e këtyre të dhënave në përputhje të plote me parashikimet e ligjit nr. 9887 datë 10.03.2008 "Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale" i ndryshuar dhe aktet nënligjore të nxjerra në zbatim të tij.

Apply
Location information
address
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori, Tirane, Shqiperi
Back