• Vlore, shitet apartament 1+1+Ballkon Kati 6, 70 m² 160.000 € (Lungomare)

Vlore
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
70 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
160000
Apartament 1+1 në shitje në Lungomare, pas Hotel Chic – Vlorë

Në një nga zonat më të kërkuara dhe më prestigjioze të qytetit të Vlorës, vetëm pak metra larg nga shetitorja e famshme e Lungomares dhe buzë detit, ofrohet për shitje ky apartament fantastik 1+1, i cili përfaqëson një mundësi të shkëlqyer si për banim të përhershëm, për pushime familjare apo për investim të garantuar.

Pozicion perfekt dhe orientim ideal
Apartamenti ndodhet në katin e 6-të të një pallati të ri dhe modern me ashensor, që karakterizohet nga ndërtimi cilësor, administrim korrekt dhe qetësi maksimale. Orientimi jugor e bën këtë apartament të përfitojë dritë natyrale gjatë gjithë ditës, duke krijuar një ambient të ngrohtë dhe të rehatshëm, veçanërisht në periudhat e dimrit. Afërsia me detin, pamjet e hapura dhe freskia bregdetare janë disa nga cilësitë që e bëjnë këtë apartament tërheqës dhe të veçantë.

Sipërfaqe e organizuar në mënyrë efikase
Me një sipërfaqe totale prej 70 m² dhe sipërfaqe neto prej 60 m², apartamenti është organizuar në mënyrë shumë funksionale dhe praktike. Ai përbëhet nga:

Një sallon i bollshëm i kombinuar me kuzhinën, i mobiluar me shije dhe pajisje bashkëkohore;
Një dhomë gjumi komode me dritare të madhe që ofron ndriçim dhe ajrim të plotë;
Një tualet i kompletuar, me ventilim natyral;
Një ballkon, ideal për të shijuar kafen e mëngjesit apo për të kaluar mbrëmje relaksuese pranë detit.

I mobiluar dhe gati për përdorim apo investim të menjëhershëm
Apartamenti shitet totalisht i mobiluar, me gjithçka që nevojitet për jetesë të përditshme apo për ta përdorur si një njësi akomoduese për turistë. Çdo mobilie dhe pajisje është në gjendje shumë të mirë dhe me dizajn modern, duke ofruar komoditet dhe estetikë në çdo kënd të ambientit. Aktualisht, apartamenti është aktiv në platformat ndërkombëtare si Airbnb dhe Booking, ku ka fituar vlerësime pozitive nga turistët dhe gjeneron të ardhura të qëndrueshme gjatë gjithë vitit, falë vendndodhjes strategjike dhe cilësisë së ambientit.

Dokumentacion i rregullt – Certifikatë pronësie
Një nga pikat më të forta të këtij apartamenti është se disponon certifikatë pronësie, çka e bën procesin e shitjes të sigurt dhe të shpejtë. Prania e dokumentacionit të rregullt rrit besueshmërinë e investimit dhe siguron blerësin për pronësinë e pakontestueshme të pasurisë.

Zonë elitare me të gjitha facilitetet pranë
Zona ku ndodhet apartamenti është ndër më të preferuarat nga vendasit dhe të huajt. Në rreze ecjeje gjenden:

Shetitorja e Lungomares, ideale për shëtitje, çiklizëm dhe relaks buzë detit;
Plazhet publike dhe private me standard të lartë;
Hotele, resorte, restorante, kafene dhe ambiente argëtimi;
Marketet, farmaci, ATM, qendra estetike dhe çdo shërbim tjetër i domosdoshëm.

Një investim me kthim të sigurt
Kjo pronë është ideale për:

Familje që kërkojnë një apartament në një zonë elitare të qytetit;
Personat që dëshirojnë të kenë një shtëpi pushimi pranë detit;
Investitorët që kërkojnë të sigurojnë të ardhura të larta dhe të vazhdueshme përmes qiradhënies afatshkurtër.

Çmimi i kërkuar është në përputhje me cilësinë, pozicionin dhe potencialin e pronës.

Për më shumë informacion, foto shtesë apo për të rezervuar një vizitë në këtë apartament të mrekullueshëm, na kontaktoni tani!
Ky është momenti ideal për të realizuar një nga investimet më të zgjuara në një nga zonat më të bukura dhe më të zhvilluara të Vlorës – vetëm disa hapa nga deti dhe gjithçka që ju nevojitet për një jetë cilësore apo për një investim që prodhon fitime.

Cel. : 069 44 11 311

WhatsApp
Location information
address
Vlore, Shqiperi
Back