Tirane, jepet me qera apartament 2+1 Kati 4, 99 m² 600 € ( Vendndodhja: Astir, tek rrethrrotullimi pranë Well, Tiranë)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 99 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 4
- Cmimi Euro
- 600 €
Jepet me Qira Apartament 2+1+2 në Astir!
Vendndodhja: Astir, tek rrethrrotullimi pranë Well, Tiranë
Çmimi: 600 € / Muaj
Sipërfaqja Bruto: 99 m²
Sipërfaqja Neto: 87.20 m²
Kati: 4
Orientimi: Jug-Perëndim
Përshkrimi i Apartamentit: Ky apartament i investuar me kujdes ndodhet në një nga zonat më të kërkuara të Astirit. I organizuar në mënyrë efikase, ofron:
• Koridor shpërndarës
• Ambient ndenjeje dhe gatimi modern, me kuzhinë të pajisur plotësisht me elektroshtepiaket e nevojshme
• 2 Dhoma gjumi komode
• 2 Tualete të rehatshme
• 2 Ballkone të ndriçuara
Apartamenti është i pajisur me parket druri cilësor dhe ndriçim LED që krijon një atmosferë të ngrohtë dhe mikpritëse. Zona përreth ofron të gjitha facilitetet e nevojshme për një jetë të qetë dhe komode.
Për më shumë detaje dhe për të organizuar një vizitë, mos hezitoni të më kontaktoni: +355 068 201 9418.
Cel. : 068 201 9418

Përshkrimi i Apartamentit: Ky apartament i investuar me kujdes ndodhet në një nga zonat më të kërkuara të Astirit. I organizuar në mënyrë efikase, ofron:
• Koridor shpërndarës
• Ambient ndenjeje dhe gatimi modern, me kuzhinë të pajisur plotësisht me elektroshtepiaket e nevojshme
• 2 Dhoma gjumi komode
• 2 Tualete të rehatshme
• 2 Ballkone të ndriçuara
Apartamenti është i pajisur me parket druri cilësor dhe ndriçim LED që krijon një atmosferë të ngrohtë dhe mikpritëse. Zona përreth ofron të gjitha facilitetet e nevojshme për një jetë të qetë dhe komode.

Cel. : 068 201 9418
Location information