• Tirane, shitet dyqan Kati 0, 140 m² 700.000 Euro (Komuna e Parisit)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Komuna Parisit | Kristal Center
Tipi
dyqan
Siperfaqja m²
140 m²
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
700000 €
Zona/Rruga : Komuna e Parisit

🌟 Detajet Kryesore:

Lokacion: Një nga zonat më të mira të Tiranës, në Komunën e Parisit, me akses të drejtpërdrejtë në rrugë dhe infrastrukturë të shkëlqyer.
Hapsira: 140 metra katrorë.
Vlera: 700,000 euro.

🏢 Cilaesi e Ndërtesës dhe Ndricimi:

Ndërtesa është një ndërtesë e re me strukturë të përshtatshme për veprimtarinë tregtare.
Dyqani shquhet për një ndricim të përkryer natyral, duke përdorur dritaret e mëdha dhe dizajnin e brendshëm për të shpërndarë dritën në të gjithë hapësirën.

🏬 Vendndodhja dhe Vlera:

Në një vendndodhje të shkëlqyer buze rrugës, duke ofruar shikim dhe akses të lehtë për klientët.
Vlera e pronës është 700,000 euro, një investim i shkëlqyer në një zonë me potencial të lartë rritjeje të vlerës së pasurisë.
📏 Hapësira dhe Organizimi:

Hapësira prej 140 metra katrorë ofron një platformë të gjerë për organizim të lehtë të produkteve dhe shërbimeve.
Organizimi i brendshëm është projektuar për të përmirësuar ekspozitën dhe për të përshtatur nevojat e biznesit tuaj.

🔍 Mundësi shtesë për informacion:

Për të mësuar më shumë rreth detajeve të kësaj hapsire tregtare dhe për të bërë një vizitë personale, mos hezitoni të na kontaktoni.
Jemi të disponueshëm për të ofruar informacion dhe ndihmë në çdo kohë për të bërë këtë investim sa më të suksesshëm.

📞 Kontakt:

Na kontaktoni për të planifikuar një takim dhe më shumë informacion rreth kësaj hapsire tregtare. Jemi këtu për t'ju ndihmuar në procesin e blerjes. 🤝

Cel. : +355698518828

WhatsApp
Back