• Vlore, jepet me qera apartament Kati 0, 77 m² 900 Euro (Rruga Aleksander Moisiu)

Vlore
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
77 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 0
Cmimi Euro
900
Zona/Rruga : Rruga Aleksander Moisiu

🏡𝗗𝗘𝗦 𝗦𝗝𝗘𝗟𝗟 𝗦𝗨𝗣𝗘𝗥 𝗔𝗣𝗔𝗥𝗧𝗔𝗠𝗘𝗡𝗧,𝗡𝗘̈ 𝗡𝗝𝗘̈ 𝗡𝗚𝗔 𝗥𝗘𝗭𝗜𝗗𝗘𝗡𝗖𝗔𝗧 𝗠𝗘̈ 𝗟𝗨𝗞𝗦𝗢𝗭𝗘 𝗡𝗘̈ 𝗩𝗟𝗢𝗥𝗘̈!JEPET ME QIRA 1+1 + VERANDË+ GARAZH, AQUAMARINË,VLORË🏷️ ÇMIMI: 900 Euro/Muaj ( neto) 📍Vendndodhja: Rezidenca Aquamarine, Vlorë✅ Aquamarine Residence është një kompleks rezidencial, i pozicionuar në një ndër zonat më elitare të bregdetit Jon, mes ajrit të pastër , klimës së butë mesdhetare dhe një pamje magjepsëse që ofron relievi bregdetar. ✅Infrastruktura rrugore është shumë e zhvilluar, e cila bën të mundur që kjo rezidencë të jetë lehtësisht e aksesueshme me pjesën tjetër të qytetin, për çdo shërbim të nevojshëm. ✅Ndërtesa është e punuar totalisht me gur,sipas standarteve të ndërtimeve të viteve të fundit. ⭕Organizimi i brendshëm: 🛋️1 Sallon + Ambient gatimi🛏️1 Dhomë gjumi 🛁1 Tualet🖼️1 Verandë 🚘1 Garazh ✅Detaje të tjera: ✔️Ndërtim bashkëkohor dhe luksoz ✔️Veshje guri ✔️Parket ✔️Hidrosanitare të markave më cilësore✔️Në çmim pëfshihet dhe hapsirë parkimi✔️Ndërtesa është e pajisur me panele diellore✔️Totalisht e survejuar me sistem kamerash ⭕️APARTAMENTI MUND TË PËRDORET LEHTËSISHT PËR BOOKING & AIRBNB , ME TË ARDHURA TË KONSIDERUESHME. ℹ️Për më shumë informacione ose një vizitë në pronë, na kontaktoni: 💻 Orgest Canaliaj📲 0697066661📧 orgest.canaliaj@desrealestate.al

Cel. : 0697066661

Contact WhatsApp
Location information
address
Vlore, Shqiperi
Back